Refusjon av startkontingent sesongen 2018/2019

Postet av TSI Ski den 8. Mai 2019

Vi i styret håper alle har hatt en flott og innholdsrik skisesong. Det er gledelig å se at så mange velger å delta på de lokale konkurransene som arrangeres i regionen. Et av våre mål er nettopp det å være synlig i det lokale skimiljøet, noe vi har lykkes godt med i år. 

Som annonsert tidligere vil vi refundere utvalgte startkontingent for de som er medlem på nivå 2. Vi refunderer for tre konkurranser totalt, og som annonsert før sesongen gjelder det for følgende renn: 

  • Tromsø skimaraton 
  • Studentlekene Trondheim 2019
  • Kvaløya skimaraton 
  • Reistadløpet
  • Svalbard skimaraton


Vedlagt finner dere et standard refusjonsskjema hvor dere fyller inn aktuelle renn, med tilhørende beløp for startkontingent. I tillegg til dette er må gyldig kvittering legges ved. Kopi av faktura aksepteres som kvittering. For de fleste renn kan du finne denne på eqtiming sine nettsider under «din side». Ferdig utfyllt refusjonsskjema inkl. kvitteringer sendes på mail til tsi.langrenn@gmail.com (vi ser helst at alt leveres i ett samlet dokument). Frist: torsdag 16. mai. 2019. Refusjonsskjema sendt inn etter dette vil behandles i juni. 

Skjema for refusjon av utlegg.pdf

Eventuelle spørsmål kan rettes til tsi.langrenn@gmail.com


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.